U dekoltiranoj haljini
18

Jennifer Aniston odstupila od svog prepoznatljivog stila na dodjeli pa pokrenula glasine o zarukama

N. O.
Foto: EPA-EFE
(Foto: EPA-EFE)
Jennifer Aniston odstupila je od klasičnih crnih kombinacija na crvenom tepihu nedavne dodjele SAG nagrada, a pojavila se u srebrnoj kreaciji dok je istovremeno prstenom pokrenula glasine o zarukama.

Jennifer Aniston za dodjele nagrada i crvene tepihe nerijetkobira crne toalete i kombinezone, a na nedavnoj dodjeli SAG nagrada zablistala je u srebrnoj haljini dubokog dekoltea.

Duga Celine haljina djeluje kao da je napravljena od srebrnih lanaca, a uz duboki dekolte imala je i izrez sa strane koji joj je sezao do butina.

Izgled je upotpunila sandalama na petu, a zbog jednog komada nakita pokrenula je glasine o zarukama.

Naime, zvijezda serije "Prijatelji" na ruci je imala blistavi dijamantni prsten - nakon čega su uslijedile nagađanja o njenom ljubavnom statusu.

Dosad nije potvrdila da je u vezi, a krajem 2022. godine govorila je o svojim željama: "Voljela bih vezu. Postoje trenuci u kojima želim samo da sklupčam i kažem: 'Treba mi podrška.' Bilo bi divno doći kući i pasti nekome u zagrljaj i reći: 'Bio je to težak dan'".

Njen brak s Bradom Pittom okončan je razvodom nakon pet godina 2005. godine, a bila je u braku i s Justinom Therouxom od 2015. do 2018. godine.