Iz Avona
41

Promo / Jednostavna i praktična njega kože lica

Ako želite da vam svakog dana koža zablista i to bez gomile preparata i makeup proizvoda važno je redovno njegovati kožu.

Ako samo povremeno nanesemo ponešto od preparata, kozmetika nije svemoguća niti čudesna. Svako ima svoj omiljeni dnevni ritual njege kože, neke žene vole jednostavnost i praktičnost, a druge uživaju u njezi kao da su u spa centru. U oba važna je dosljednost i disciplina, koju će koža itekako znati uzvratiti u poodmakloj dobi.

Da bi bilo koja krema djelovala, potrebno je kvalitetno očistiti kožu i taj korak ništa ne može zamijeniti. Ali ovisno o tome što nam dozvoljava životni stil i koliko smo vremena spremne investirati u njegu, biramo ostatak rituala. Idealno bi bilo koristiti serum, dnevnu i noćnu kremu, te kremu i gel za područje oko očiju i posebnu kremu ili serum za vrat i dekolte, jednom sedmično koži pokloniti piling i nakon toga intenzivnu masku.

Međutim, određeni životni trenuci možda nas odvedu podalje od ovakve predane i temeljite njege koja zahtijeva našu posebnu pažnju. Ili ste jednostavno praktična žena koja voli jednostavnost. U tom slučaju donosimo nekoliko korisnih savjeta:

  1. Želite njegovati područje oko očiju, a zaboravili ste kupiti kremu posebno za tu namjenu? Opustite se i nanesite u malo debljem sloju vašu regularnu kremu za lice.
  2. Odlučili ste se na kućni sedmični spa ritual, a nedostaje vam maska za područje oko očiju? Iskoristite kremu za to područje i u debljem je sloju nanesite, pazeći da ne bude preblizu oku. Isto ponovite i na usnama.
  3. Na vrat i dekolte slobodno možete nanijeti ostatak kreme za lice, nakon nanošenja na lice.

Preporučujemo 3 u 1 njegu

Niste "žena od hiljadu krema", ali svejedno redovno njegujete kožu i u potrazi ste za 3u1 proizvodom. Možda se ne volite intenzivno našminkati svakoga dana, ali želite da vam koža zablista.

Avon Anew Reversalist

Jeste li isprobale Avon Anew Reversalist Multiaction Blur kremu? Ukratko – sve u jednom. Intenzivna i predivna bogata njega uz laganu teksturu, savršena ispod tekućeg, a posebno preporučujemo ispod mineralnog pudera za sve one kojima nije potrebno snažno prekrivanje, tek lagano toniranje uz predivan blistajući sjaj. Lična preporuka je i muškarcima koji vole uvijek svjež ten. Anti-age formula čini ju podatnom njegom za sve koji žele obilato nahraniti kožu i osigurati joj još puno godina mladenačkog izgleda.

Brzo se upija, lagano razmazuje, na koži ostavlja lagani film koji podsjeća na primer i ima BB efekt. Ovo je također vaš idealni saputnik, a ljetni mjeseci proteći će uz adekvatnu zaštitu F 20.

Više informacija potražite na:

www.avon.ba https://www.facebook.com/AvonBosnaiHercegovina/ https://www.instagram.com/avonba/ https://www.youtube.com/user/AvonBosnaHercegovina/videos