{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


J.Lo - novo lice Louis Vuittona uprkos Benovoj ljubomori

13.4.2003. u 02:58
0
0
J.Lo - novo lice Louis Vuittona uprkos Benovoj ljubomori
0
J.Lo - novo lice Louis Vuittona uprkos Benovoj ljubomori
Jennifer Lopez je postala novo lice francuske modne kuće Louis Vuitton, ali njen dečko Ben Affleck time nije nimalo zadovoljan.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Jennifer je trenutno u Parizu i zajedno sa par fotografa i muškim modelom Andres Segurom snima fotografije kolekcije za jesen 2003. Ben je zajedno sa Jen otputovao u Pariz i svakog je dana svoju zaručnicu pratio u studio, možda zato da bi se uvjerio da se ona i Andres nisu previše sprijateljili. J.Lo se sa 25-godišnjim Segurom nedavno pojavila u muškom časopisu GQ, što je možda razlog Benovoj ljubomori.

Ljubomorni Ben ne bi trebao biti toliko zabrinut, s obzirom da je u intervjuu za Vanity Fair izjavio da nijedno od njih dvoje nije tip koji bi prevario partnera. Međutim, nije li Jennifer bila ona koja se počela viđati s Affleckom dok je još bila u braku sa plesačem Crisom Juddom? Sigurno to nije bila ista žena, ona se tako ne ponaša i osim toga, ne bi prevarila partnera... neovisno o tome, medije više zanima hoće li neke od veoma interesantnih fotografija za kampanju proći cenzore...

Što se tiče ostalih vijesti, mediji izvještavaju da bi Jen i Ben trebali zajedno glumiti u remakeu filmskog klasika Casablanca. Mišljenja o tome su različita, ali ipak preovladava skepticizam, s obzirom da su već dva njihova projekta - Tough Love i Jersey Girl - bili promašaji.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: