Moda i ljepota
0

J.Lo - novo lice Louis Vuittona uprkos Benovoj ljubomori

Klix.ba
<b>Jennifer Lopez</b> je postala novo lice francuske modne kuće <b><a href="http://www.vuitton.com" target="_blank">Louis Vuitton</a></b>, ali njen dečko <b>Ben Affleck</b> time nije nimalo zadovoljan.

Jennifer je trenutno u Parizu i zajedno sa par fotografa i muškim modelom Andres Segurom snima fotografije kolekcije za jesen 2003. Ben je zajedno sa Jen otputovao u Pariz i svakog je dana svoju zaručnicu pratio u studio, možda zato da bi se uvjerio da se ona i Andres nisu previše sprijateljili. J.Lo se sa 25-godišnjim Segurom nedavno pojavila u muškom časopisu GQ, što je možda razlog Benovoj ljubomori.

Ljubomorni Ben ne bi trebao biti toliko zabrinut, s obzirom da je u intervjuu za Vanity Fair izjavio da nijedno od njih dvoje nije tip koji bi prevario partnera. Međutim, nije li Jennifer bila ona koja se počela viđati s Affleckom dok je još bila u braku sa plesačem Crisom Juddom? Sigurno to nije bila ista žena, ona se tako ne ponaša i osim toga, ne bi prevarila partnera... neovisno o tome, medije više zanima hoće li neke od veoma interesantnih fotografija za kampanju proći cenzore...

Što se tiče ostalih vijesti, mediji izvještavaju da bi Jen i Ben trebali zajedno glumiti u remakeu filmskog klasika Casablanca. Mišljenja o tome su različita, ali ipak preovladava skepticizam, s obzirom da su već dva njihova projekta - Tough Love i Jersey Girl - bili promašaji.