|

Izrabrane najbolje brade Sarajeva

Izrabrane najbolje brade Sarajeva
1.293
Klix.ba
14.5.2018. u 11:33
160
komentara
1,2k

dijeljenja
1/15 Foto: N. G./Klix.ba
2/15 Foto: N. G./Klix.ba
3/15 Foto: N. G./Klix.ba
4/15 Foto: N. G./Klix.ba
5/15 Foto: N. G./Klix.ba
6/15 Foto: N. G./Klix.ba
7/15 Foto: N. G./Klix.ba
8/15 Foto: N. G./Klix.ba
9/15 Foto: N. G./Klix.ba
10/15 Foto: N. G./Klix.ba
11/15 Foto: N. G./Klix.ba
12/15 Foto: N. G./Klix.ba
13/15 Foto: N. G./Klix.ba
14/15 Foto: N. G./Klix.ba
15/15 Foto: N. G./Klix.ba
U Sarajevu je u nedjelju prvi put održano takmičenje najboljih brada u organizaciji agencije Avatar.
Najbolje brade u šest kategorija je birao regionalni žiri u sastavu Zoran Vukčević, Karlo Zagorac, Haris Šabotić i Alen Demirović.

U kategoriji 'Najduži brkovi' pobjednik je Amar Karahmet čiji su brkovi dugi 24 cm, najbolju "bradu u špic" ima Dejan Stanojević, a najdužu bradu Zlatko Slatinac. Žiri je izmjerio 24 cm.

Žiri je odlučio da je najljepše oblikovanu bradu imao Damir Mustafić, a nagradu za najbolji stajling odnio je Leonard Valenta. U kategoriji "Najbolja kocka brada" pobjednik je bio Aldin Poško.

Posebnu kategoriju najljepših brada birale su dame iz javnog života BiH, Džejla Glavović, Saša Zvizdić i Merima Darman, a one su odlučile da je najbolji bio Mirza Delić. Njegov trud i njegovanu bradu nagradili su vikend vožnjom u novom vozilu First Class Das WeltAuto.

Svi posjetioci su imali priliku da uživaju u zanimljivom programu, ali i saznaju novine iz svijeta muške kozmetike i preparata za njegu lica i brada.

Izbor najboljih brada grada privukao je bradonje iz svih dijelova BiH, bilo je tu takmičara iz Sarajeva, Bugojna, Bihaća, Zenice, Tuzle...

Posebnu pažnju izazvalo je pojavljivanje regionalne zvjezde, Buba Corellija koji je došao da podrži izbor najboljih brada grada. Svi okupljeni u SCC-u su imali priliku da premijernu poslušaju novu pjesmu i pogledaju novi spot.
Prijavi grešku


Komentari (160)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...