Brojni komentari
22

Izdanje indijskog Voguea s Kendall Jenner na naslovnici izazvalo burne reakcije

Klix.ba
Reality TV zvijezda i model Kendall Jenner krasit će naslovnicu časopisa Vogue India.

Riječ je o rođendanskom izdanju indijskog Voguea koji je dostupan u samo 500 primjeraka. Novac od prodaje bit će doniran fondaciji koja promiče obrazovanje mladih djevojaka i gradnju njihovog samopouzdanja. Fotografije je napravio slavni modni fotograf Mario Testino u Samode palači u indijskoj državi Rajasthan.

Kendall je na naslovnoj stranici sama, a na unutrašnjim stranicama časopisa društvo joj pravi bolivudski glumac Sushant Singh Rajput.

Foto: Vogue India
Foto: Vogue India

Ovo nije prvi put da se Kendall Jenner pojavljuje na naslovnici Voguea, ali je svakako riječ o izdanju koje je najkomentiranije i koje je izazvalo burne reakcije.

Mnogi se na Twitteru pitaju zašto je na naslovnici indijskog Voguea Kendall Jenner kada Indija doslovno ima neke od najljepših modela.

"Vogue je na naslovnicu stavio bijelu ženu koju nije briga ni za zemlju, ni za kulturu", napisao je jedan korisnik na Instagramu.

Komentirajući njene poze jedan korisnik je napisao kako je konačno otkriveno da je Kendall u Indiju došla radi liječenja boli u leđima.