Izgledajte glamurozno
1

Izaberite savršen make up u "najluđoj" noći u godini

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Novu godinu svi dočekujemo s radošću. Ona predstavlja početak nečeg novog, a sve počinje šampanjcem, blještavilom i glamurom. Nakon što ste isplanirali gdje ćete i s kim proslaviti Novu godinu, vrijeme je da se pozabavite vašim make upom.

Donosimo vam nekoliko ideja za savršen novogodišnji make up uz koji ćete izgledati glamurozno u ponoć.

Ogledala Lady Gage

Iako stil američke pjevačice Lady Gage nekada zna izazivati kontroverze, morate priznati da je njen futuristički make up nevjerovatno dobar izbor za najluđu noć u godini, a sigurno ćete zasjeniti i sve prisutne na zabavi.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Zvjezdaste oči

Ovaj divni make up boje šljive preporučio je šminker Viktor Peters. Uz boju šljive on je dodao šljokice, a zvijezde su raspršene ispod oka. Zvijezde pričvrstite ljepilom za trepavice koje neće uništiti vašu kožu, a neće ni spadati.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Rihannin šljokičasti izbor

Rihannin brend Fenty beauty lansirao je mnogo šljokičastih make up proizvoda. Ovaj make up stvorila je vizažistica Priscilla Ono. Mi vam ne preporučujemo šljokice na jeziku, kao što je to uradila Rihanna, ali na usnama i kapcima one izgledaju fenomenalno.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Make up Gwen Stefani u nude varijanti

Ako ne volite šljokice, onda će make up Gwen Stefani biti nešto što je pun pogodak za vas. Naglasite oči, a usne ostavite u nude nijansi. Ovo je klasični izgled koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Izgled upotpunite crvenim lakom, jer je crvena boja Nove godine.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Gliter za usne

Ono što vas u najluđoj noći može izdvojiti od ostatka ekipe jeste gliter na usnama. I to mnogo glitera na usnama. Oči ne trebate pretjerano naglašavati. Dovoljni su vam samo tuš i maskara.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Pospite se zlatom

Za doček Nove godine živimo za blještavilo. Zbog toga vam preporučijemo zlatne nijanse sjenila. Na oči stavite zlatnu sjenu, tuš za oči i malo maskare. Make up upotpunite crvenim ružom za usne.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Dodatni sjaj

Koristite li gliter na pravim mjestima na novogodišnjoj zabavi zasjat ćete u pravom smislu te riječi. Gliter stavite na obraze i ispod obrva kako biste izgledali glamurozno.

Foto: Instagram
Foto: Instagram