Moda i ljepota
50

Isidora Borovčanin iz Londona za Klix.ba: Izbor za Miss svijeta će biti veličanstven

Piše: E.S.H.
Miss BiH za Miss svijeta, prelijepa Isidora Borovčanin od 21. novembra boravi u Londonu gdje će se u nedjelju, 14. decembra održati Izbor za Miss Svijeta. Razgovarali smo sa Isidorom koja nam je otkrila kako teku pripreme za svjetski izbor ljepote.

Prvi dio priprema djevojke su provele u prekrasnom Marriot hotelu u centru Londona sa pogledom na Big Ben i London Eye. Sve djevojke, njih 125 su zaokupljene mnoštvom obaveza.

"Dani su ispunjeni obavezama od sportskih takmičenja, snimanja, press konferencija i predstavljanja našeg projekta Ljepota sa Svrhom. Pored svih obaveza, uspjeli smo da se upoznamo i družimo, a MWO je organizovala turistički obilazak Londona, Windsora i Oxforda. Na Oxfordu smo imali priliku učestvovati na debati", rekla je za Klix.ba Isidora Borovčanin.

Važan događaj na svakom izboru Miss World je izbor Top model na kojem se Isidora uspjela plasirati u Top 20 i tako ostvariti značajne bodove za finalni izbor.

"Trenutno smo smješteni u blizini same Excel dvorane gdje će se održati finalni izbor i svakodnevno imamo probe za show koji će biti zaista veličanstven. Organizatori svaki dan otkriju nešto novo, mada se mnoge stvari drže u tajnosti", podijelila je dio atmosfere naša predstavnica na Izboru za Miss svijeta.

Jedna od voditelja programa bit će aktuelna miss world Megan Young, a u muzičkom dijelu nastupit će LMFAO.

"Sve u svemu, puno rada, ali i novih prilika za prijateljstva, promociju svoje države, ali i poslovne angažmane. Atmosfera je odlična, među djevojkama nema nezdravog rivalstva, upoznala sam mnogo interesantnih osoba, a najviše se družim sa predstavnicom Hrvatske kojom i dijelim sobu", ispričala nam je Isidora Borovčanin kojoj želimo mnogo sreće na Izboru za Miss svijeta koji se održava u Londonu u nedjelju 14. decembra.