Veliki uspjeh
116

INTUITIVA - Prvi bh. brend ikada na Sedmici mode u Milanu

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Na septembarskoj sedmici mode u Milanu, među imenima svjetski poznatih dizajnera i brendova, ove godine pridružuje se i BiH brend INTUITIVA.

Kolekcija pod nazivom “PURE” za proljeće-ljeto 2023. godine bit će premijerno predstavljena 21.09.2022. godine u 18h u Palazzo Visconti u Milanu.

Model i poduzetnica, Sarah Čerkez zajedno sa prijateljicom i sada partnericom Sabinom Bisić, dizajnericom i vlasnicom brenda , stoji iza cijelog projekta.

“Već u februaru ove godine predložila sam Sabini da razmisli o učešću na Milan Fashion weeku jer sam prepoznala kvalitet njenog brenda i vjerovala da može odgovoriti na ovako zahtjevan izazov. Uz pomoć mojih dugogodišnjih kontakata i poznanstava u Milanu, gradu gdje sam živjela skoro 10 godina, uspjele smo dobiti mjesto na prestižnoj platformi Emerging Talents Milan koja mladim i talentiranim dizajnerima i brendovima daje jedinstvenu priliku da pokažu svoj rad”, istaknula je Sarah.

INTUITIVA je brend koji svojim kupcima želi ponuditi prije svega kvalitet, moderan i udoban dizajn, ručni rad domaće proizvodnje.

Svi produkti napravljeni su od najkvalitetnijih prirodnih materijala i u samom procesu proizvodnje, koji se radi u BiH, vodi se računa o okolišu kao i o humanom tretmanu svih uposlenika, pazeći pri tome na pravila korektnog i poštenog poslovanja.