Lijepa glumica
59

Hurem se odlučila na promjenu izgleda, fanovi tvrde da se zbog nove boje kose podmladila

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Turska glumica Meryem Uzerli, koji mnogi pamte po ulozi Hurem, odlučila se za promjenu izgleda, a sudeći po reakcijama fanova, promjena je pun pogodak.
Naime, odlučila se ofarbati u plavo, a fotografije iz frizerskog salona je objavila na Instagramu.

"Izgledaš kao da imaš 25 godina", "Pogledajte ovu ljepotu", "Sve ti lijepo stoji, ali ova boja kose te zaista čini posebnom", "Ti si jedna od najljepših žena svih vremena", nizali su se komplimenti.

Ona je odavno postala modna ikona te svako njeno pojavljivanje na crvenom tepihu privuče pažnju javnosti. Tako je bilo i prošle godine na 76. izdanju Cannes Film Festivala na kojem se pojavila s velom i u izrezanoj haljini.

Ona je prošle godine bila u Dubrovniku na rođendanskoj zabavi biznismena Mehmeta Koruturka, a zanimljivo je to da je na Instagram story snimljen u ovom hrvatskom gradu dodala pjesmu "Malo ćemo da se kupamo" Crvene jabuke.

Ona svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Ona je 2014. dobila kćerku Laru Jemimu s biznismenom Canom Atesom. Drugu kćerku Lily Koi je rodila 2021. godine, ali nije željela otkriti ko je otac te je poručila kako neke stvari želi zadržati za sebe.