{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hrvatska modna agencija Relatum Models u BiH u potrazi za novim licima

27.8.2015. u 19:36
12
41
Hrvatska modna agencija Relatum Models u BiH u potrazi za novim licima
12
Nakon prošlogodišnjeg castinga u Sarajevu održanog u suradnji sa svjetski poznatom pariškom modnom agencijom Marilyn Models, agencija Relatum Models u BiH ponovo traži nova lica/maneken(k)e. Ovaj put osim za djevojke, casting se održava i za mladiće.
Agencija Relatum Models pod vodstvom Marka Lovrića, organizira "Open Call Casting Bosna i Hercegovina 2015" koji će se održati u Mostaru, u Hotelu Ero, u subotu, 5. septembra od 14 do 18 sati.

Relatum Models traži djevojke i mladiće, zainteresirana nova lica do 24 godina starosti, minimalne visine 174 cm (djevojke) i 184 cm (mladići). Djevojke trebaju ponijeti cipele sa visokom petom, te doći bez šminke, a ukoliko imate profesionalne fotografije ili book, preporučuje se da ih ponesete sa sobom.

Djevojke i mladići u dobi od 17 godina ili mlađi se mole da dođu u pratnji jednog roditelja ili skrbnika.

Agencija Relatum Model Management, sa sjedištem u Zagrebu, surađuje sa vodećim svjetskim modnim agencijama, te zastupa modele iz mnogih zemalja Europe, Azije i Amerike. Relatum Models jedina je agencija u ovoj regiji objavljena na prestižnom modnom portalu Models.com.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: