Moda i ljepota
12

Hrvatska modna agencija Relatum Models u BiH u potrazi za novim licima

Klix.ba
Nakon prošlogodišnjeg castinga u Sarajevu održanog u suradnji sa svjetski poznatom pariškom modnom agencijom Marilyn Models, agencija Relatum Models u BiH ponovo traži nova lica/maneken(k)e. Ovaj put osim za djevojke, casting se održava i za mladiće.

Agencija Relatum Models pod vodstvom Marka Lovrića, organizira "Open Call Casting Bosna i Hercegovina 2015" koji će se održati u Mostaru, u Hotelu Ero, u subotu, 5. septembra od 14 do 18 sati.

Relatum Models traži djevojke i mladiće, zainteresirana nova lica do 24 godina starosti, minimalne visine 174 cm (djevojke) i 184 cm (mladići). Djevojke trebaju ponijeti cipele sa visokom petom, te doći bez šminke, a ukoliko imate profesionalne fotografije ili book, preporučuje se da ih ponesete sa sobom.

Djevojke i mladići u dobi od 17 godina ili mlađi se mole da dođu u pratnji jednog roditelja ili skrbnika.

Agencija Relatum Model Management, sa sjedištem u Zagrebu, surađuje sa vodećim svjetskim modnim agencijama, te zastupa modele iz mnogih zemalja Europe, Azije i Amerike. Relatum Models jedina je agencija u ovoj regiji objavljena na prestižnom modnom portalu Models.com.