Moda i ljepota
87

Herbal Spa – šest koraka do sedmog neba

Sve je veći broj dama koje spas od stresnog i brzog načina života traže u relaksaciji. Pored mnogobrojnih fizičkih koristi koje donose spa tretmani, značajnu ulogu čine i psihološke dobrobiti, psihičko i mentalno opuštanje te podsticanje blagostanja i balansa cijelog tijela.

Danas je postizanje takvog blagostanja, pored svakodnevnice koja donosi stres i manjak vremena za brigu o sebi i svom zdravlju, postalo veliki izazov.

Koliko god mislili da je za ovakav psihofizički balans potrebno izdvojiti veliku sumu novca, Herbal Spa centar vam daje priliku da se uvjerite u suprotno.

Ukoliko vas obaveze sputavaju i nemate dovoljno vremena da redovno odlazite na tretmane za njegu i opuštanje, iz Herbal Spa centra preporučuju VIP paket koji obuhvata tretmane njege za cijelo tijelo.

Ovaj bogati paket usluga uključuje balzam masažu, piling tijela, masku za lice, masku za kosu, tretman njege stopala i boravak u jacuzziju.

Piling tijela i maska za lice će regenerisati i hidratizirati vašu kožu, a vruća voda i mjehurići jacuzzija povećavaju tjelesnu temperaturu i proširuju krvne sudove te na taj način poboljšavaju cirkulaciju kod donjih i gornjih ekstremiteta. Maska za kosu će regenerisati vlasi i nahraniti je potrebnim vitaminima dok će poseban balzam u masažnom tretmanu pospješiti vlagu i glatkoću kože, što čini ovaj tretman univerzalnim u postizanju efekta opuštanja.

Za njegu i opuštanje, posjetite Herbal Spa centar i priuštite sebi čarobne trenutke njege, opuštanja i zadovoljstva.