Savršena i u 41. godini
0

Helena Christensen gola reklamira Reebok

Sarajevo-x.com
Supermodel Helena Christensen pokazala je da savršeno izgleda iako ima 41. godinu. Ona se vratila iz polu-mirovine i potpuno gola se fotografisala za novu Reebokovu reklamu.
Prelijepa Helena na reklami je isključivo u patikama za trčanje, a prikazana je kako stoji ispred metalnog zida s kojeg vise ljestve.

Dankinja koja ima 41. godina i 10-godišnjeg sina već davno je dosegla vrhunac svoje karijere, međutim u ovoj reklami je pokazala da i pored toga ima savršeno tijelo.

Upravo zbog toga kompanija Reebok je izabrala baš nju za reklamu patika za koje tvrde da pomažu u oblikovanju mišića na nogama.

Helena Christensen, pak, kaže kako su te patike savršene za nju.

"Živim u New Yorku i volim hodati pješice, zato mislim da su patike koje pomažu u oblikovanju mišića i stražnjice dok hodate naprosto savršene", objasnila je slavna manekenka.

Inače, ova prelijepa Dankinja je prije nekoliko mjeseci izjavila kako voli pozirati gola.

"Nemam problema s tim da pokažem svoje tijelo. Ja sam Dankinja, a mi smo na plaži uvijek gole i nije nas briga šta drugi o tome misle", kazala je Helena koja se i proslavila kada se 1991. godine pojavila gola u spotu Chrisa Issaka za pjesmu 'Wicked Game'