Haljina i bikini u jednom
9

Heidi Klum u odvažnoj haljini privlačila poglede u Parizu, umalo pokazala previše

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Heidi Klum (50) prisustvovala je modnoj reviji Jeana Paula Gaultiera za jesen/zimu 2023/2024. na Paris Fashion Weeku u srijedu, a zbog haljine koju je nosila sve oči su bile uperene u nju.

Jedna polovina Gaultier komada odjeće - iz dizajnerske kolekcije 2017. godine - bila je crna haljina do poda, dok je druga polovina imala plavi top i lepršavi komad tkanine nalik na kupaći kostim.

Donji dio haljine i "donji dio bikinija" u kombinaciji su stvorili odvažan prorez koji je pokazivao njene noge, a u jednom trenutku je skoro pokazala previše.

Kombinaciju je upotpunila crnim sandalama s remenima i plavom ogrlicom od dragog kamenja. Svoju prepoznatljivu dugu plavu kosu oblikovala je u talase koji joj uokviruju lice.

Klum je u srijedu pohvalila dizajnera u objavi na Instagramu, koja je uključivala video kako se izležava u krevetu u haljini uz zvuke pariskog uličnog života koji se čuju u pozadini.

"Jean Paul Gaultier mi je rekao: 'Ovu haljinu koju nosiš sašio sam svojim rukama'", napisala je u opisu.

"JPG Volim te. Uvijek si bio vizionar ljubavi i različitosti u ljepoti. Učinio si da se večeras osjećam prelijepo" dodala je.