Provokativni snimci
73

Heidi Klum proslavila Uskrs pozirajući u toplesu pokraj bazena

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Njemačka manekenka Heidi Klum proslavila je Uskrs uz golišavo fotografisanje pored bazena, pozirajući za fotografije u toplesu.

Na fotografiji koju je podijelila na svom profilu na Instagramu, Heidi je pozirala u toplesu u svom dvorištu, ne noseći ništa osim pahuljastih bijelih zečijih ušiju i sitnog crno-bijelig donjeg dijela bikinija s printom zvijezda.

Zaklonivši grudi rukama, zatvorila je oči dok je gledala u nebo i slala poljupce u kameru. Manekenka je u nedjelju također podijelila i kako je njena porodica obilježila Uskrs.

Uoči prazničnog vikenda, Heidi je uočena kako odlazi na snimanje 18. sezone serije takmičenja America's Got Talent u Los Angelesu obučena malo konzervativnije.

Međutim, manekenki nisu strana provokativna izdanja. Ona i njen suprug Tom Kaulitz nedavno su nagi pozirali kako bi proslavili svoju četvrtu godišnjicu.

Tu su i brojni editoriali na kojima je pozirala polugola, a posljednja u nizu bila je najava showa "Germany’s Next Top Model" gdje je na fotografijama imala samo haljinu koja je više djelovala kao šal te je jedva pokrivala njeno tijelo.