Kopirala kultne scene
16

Hailey Bieber u donjem vešu za Halloween: Pozirala kao Carmen Electra u komediji "Scary Movie"

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hailey Bieber na Instagramu se pohvalila svojim kostimom za Noć vještica koji je bio inspirisan ulogom Carmen Electre u filmu "Scary Movie".

Manekenka se skinula u donji veš kako bi predstavila Carmen Electru u kultnoj uvodnoj sceni horor-komedije iz 2000. godine.

U nizu fotografija može se vidjeti u čipkanom setu bijelog donjeg veša te Converse patikama. Kosu je nosila zalizanu baš kao što je Electra uradila u sceni u kojoj je glumila ludu djevojku. Nakon scene gdje je juri Ghostface, ona biva izbodena, ali ju je spasio implantat u grudima.

Inspirisana poznatom scenom, podijelila je i fotografiju na kojoj je obučena kao glumica u filmu, u bijelom džemperu i koristi fiksni telefon da pozove pomoć prije nego što je dočeka opasnost.

Osnivačica brenda "Rhode Skin" dan ranije pokazala je još jedan kostim, a ona i njen suprug Justin Bieber maskirali su se popularne Flinstonese.

Hailey se obukla kao Pebbles Flintstone, dok je Justin bez majice oživio Bamm-Bamma na zabavi za Noć vještica u Los Angelesu .

Justin je odlučio pojaviti se bez majice te je pokazao brojne tetovaže koje krase njegov gornji dio tijela.