U bh. prodavnicama od 2. aprila
0

VIDEO / Gwyneth Paltrow zaštitno lice Lindexove proljetne kolekcije

Sarajevo-x.com
Model i zaštitno lice za Lindexovu veliku proljetnu kampanju nazvanu Modern Preppy, koja će se u bh. prodavnicama pojaviti od 2. aprila, će biti poznata glumica i ikona stila Gwyneth Paltrow.

Kampanja je inspirisana sportskim opuštajućim životnim stilom koji je karakterističan za američku istočnu obalu, sa dodatkom skandinavskog osjećaja za modu.

Stil Gwyneth Paltrow kada nije na crvenom tepihu je upravo Modern Preppy. Zbog toga odluka za Lindex nije bila teška, izabrali su Gwyneth za svoje lice, jer je ona praktično sinonim za ovaj izgled.

"Volim ovu odjeću, nikada ne bih predstavljala brend koji sama ne bih nosila. Volim majice, šorceve, chinos hlače i sakoe koji su dio ove kolekcije. To je odjeća koju nosim svaki dan, također volim prugice i zapravo sam svakodnevno u njima“, kazala je Paltrow.

Kolekcija koju će predstavljati Gwyneth Paltrow je dobila ime Holly & White i kombinacija je neprolazne klasične mode i udobne odjeće sa stilom. Kolekcija je pažljivo birana tako da omogućava lagano kombinovanje i kreiranje vašeg osobnog stila, a istovremeno pruža puno mogućnosti kombinacijom klasičnih i živih proljetnih boja kao što su zeleno i narandžasto uz uzorak tačkica i prugica.

Tome smo dodali dašak zabave i glamura, što kolekciju čini nosivom za sve prigode. Kolekcija će se od 2. aprila naći u Lindexovim prodavnicama u Importanne Centru Sarajevo, BBI Centru Sarajevo i u RK Boska, Banja Luka.