Moda i ljepota
0

Gwyneth Paltrow: Britanci civiliziraniji od Amerikanaca

Sarajevo-x.com
Oskarom nagrađena američka glumica Gwyneth Paltrow smatra da su razgovori tokom večere mnogo interesantniji u njenoj novoj domovini Britaniji, nego u rodnoj zemlji.

"Volim engleski životni stil, jer nije toliko kapitalistički kao u SAD-u. Ljudi ne pričaju samo o poslu i novcu, već imaju puno interesantnije teme za večerom", izjavila je popularna glumica Gwyneth.

"Volim živjeti ovdje, jer se ne uklapam u lošu stranu američke psihologije. Britanci su mnogo inteligentniji i civiliziraniji od Amerikanaca", dodala je 34-godišnja glumica.

Paltrow, koja je osvojila Oskara za najbolju glumicu 1998. godine za film ''Shakespear in Love'', živi u Londonu sa frontmenom britanskog benda Coldplay, Chrisom Martinom. Chris i Paltrow su se vjenčali 2003. godine.

[SLIKA]1[/SLIKA]

Ona je rekla da je činjenica da američka pop zvijezda Madonna (48), koja je već 6 godina udata za britanskog režisera Guy Ritchija, živi u blizini, još jedna od prednosti života u Londonu.

"Ona mi je kao starija sestra. Sve kroz šta sam ja prošla, ona je prolazila deset puta gore i duže. Daje mi dobre savjete, uči me kako da kažem 'ne' i kako da vodim računa o sebi", izjavila je Paltrow.