|

Promo
/
Građanima BiH od danas je dostupna ekskluzivna "La Grande Crème"

Građanima BiH od danas je dostupna ekskluzivna "La Grande Crème"
30
Sponzorirani članak
15.3.2018. u 22:13
0
komentara
30

dijeljenja
1/13 Foto: K. S./Klix.ba
2/13 Foto: K. S./Klix.ba
3/13 Foto: K. S./Klix.ba
4/13 Foto: K. S./Klix.ba
5/13 Foto: K. S./Klix.ba
6/13 Foto: K. S./Klix.ba
7/13 Foto: K. S./Klix.ba
8/13 Foto: K. S./Klix.ba
9/13 Foto: K. S./Klix.ba
10/13 Foto: K. S./Klix.ba
11/13 Foto: K. S./Klix.ba
12/13
13/13
Ekskluzivna krema "La Grande Crème", koja kao apsolutna inovacija u svijetu profesionalne kozmetike, djeluje na proces starenja kože i omogućava pravu staničnu regeneraciju, predstavljena je danas u Sarajevu.
Tokom promocije ovog proizvoda, Delila Spahić, vlasnica kozmetičkog salona Contour D, koji je zastupnik brenda Biologique Recherche u BiH, izrazila je zadovoljstvo što je ovaj proizvod, nakon Pariza, promoviran u Sarajevu.

“Moji klijenti i ja uvjereni smo u učinkovitost Biologique Recherche kozmetike, koja se bazira isključivo na rezultatima. Naš cilj je još veće osvajanje tržišta u BiH, posebno u ekskluzivnom hotelima, koji zaslužuju da koriste kozmetiku jedne od najvećih svjetskih kompanija”, kazala je Spahić

Prezentaciju La Grande Crème upriličio je Dr Lipp, vodeći stručnjak estetske medicine i doktor Biologique Recherche u Parizu koji je naglasio da ta kompanija izuzetno ulaže u naučna otkrića, te da je La Grande Crème nastala u Laboratoriji za ekspresiju gena u San Diegu.

Charlotte Diassé, glavni izvozni menadžer Biologique Recherche naglasila je kako je poznati francuski kozmetički brend posvetio veliku i istančanu pažnju pakovanju La Grande Crème koju su izradili najstarijih francuski proizvođača stakla i kristala.

La Grande Crème, ne samo da zaustavlja starenje, već i podmlađuje stanice i popravlja oštećenja DNA, a formula je utemeljena na naučnoj inovaciji.

Zahvaljujući svojoj složenoj formuli, ova krema rješava sve probleme vezane za starenje, a naročito ekspresiju gena uključenih u proces starenja kože, što omogućava pravilno stanično obnavljanje.

Biologique Recherche je identificirala EpigenActiv, peptid koji djeluje na receptore EGF (ili faktore rasta), neophodne za regeneraciju tkiva i recikliranje razgrađenih proteina.

Njena formula, bogata aktivnim sastojcima, spoj je 6 različitih vrsta djelovanja : regeneracija, struktura i volumen, učvršćivanje, antrid, protiv pigmentnih fleka, zaštita DNK i epidermalnih matičnih stanica.

Ova krema, kao i drugi ekskluzivni kozmetički proizvodi Biologique Recherche, dostupni su u Ambasadi ljepote Contour D u Sarajevu.

www.contourd.ba
www.biologique-recherche.com
+ 387 (0)33 223-328
[email protected]
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.