Druge večeri festivala
110

Glamurozno izdanje Nadine Mičić na crvenom tepihu, plijenila pažnju u tirkiznoj haljini od 1.200 KM

N. C.
Foto: D. S./Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba
Glumica Nadine Mičić plijenila je pažnju na crvenom tepihu druge večeri 29. Sarajevo Film Festivala.

Nadine je sinoć crvenim tepihom šetala pod ruku sa svojim partnerom Alenom Muratovićem. Njih dvoje čine glumačku postavu televizijske serije "Princ iz Eleja" redatelja Alena Šimića, koja je sinoć prikazana publici na SFF-u.

Alen Muratović i Nadine Mičić (Foto: D. S./Klix.ba)
Alen Muratović i Nadine Mičić (Foto: D. S./Klix.ba)

Ona je za ovu priliku nosila prekrasnu tirkiznu haljinu brenda Becha Design, a duga haljina imala je prorez ispod dekoltea u obliku trokuta te je bila ukrašena volanima na grudima.

Glamurozna haljina u tirkiznoj boji oduševila je prisutne na crvenom tepihu, a ovaj elegantni komad odjeće hrvatskog brenda košta 1.200 KM.

Haljina koju je Nadine Mičić nosila druge večeri Sarajevo Film Festivala
Haljina koju je Nadine Mičić nosila druge večeri Sarajevo Film Festivala

Haljina od najfinijeg svilenog satena za žene koje vole isticati svoje obline, uz pomoć zanimljivih proreza i trodimenzioniranih cvijetova postiže dojam urbanog i ženstvenog.

Bh. glumica je za svečanosti SFF-a promijenila i frizuru te se nakon posjete frizerskom salonu na festivalskom trgu pojavila s kratkim bobom.

Ekipa filma
Ekipa filma "Samo kad se smijem" (Foto: D. S./Klix.ba)

Također, glumica je sinoć bila dio još jedne filmske ekipe. Naime, sinoć se na Open Airu kina Stari Grad prikazao film "Samo kad se smijem", a ekipa ovog filma pojavila se na crvenom tepihu.

Pored bh. glumice, ispred Narodnog pozorišta prošetali su i glumci Slavko Sobin, Tihana Lazović, Jasna Đuričić, ali i scenaristkinja Elma Tataragić itd.