Na pisti u Milanu
15

Gigi Hadid na reviji kuće Moschino prošetala kao ogromni buket

Klix.ba
Gigi Hadid (Foto: Mochino)
Gigi Hadid (Foto: Mochino)
Jedna od najpoznatijih i najplaćenijih manekenki na svijetu Gigi Hadid iznenadila je prisutne na reviji modne kuće Moschino u Milanu kada je zablistala na pisti obučena kao ogromni buket.

Hadid je još jednom pokazala kako joj pristaju razne kombinacije, pa čak i kad joj glava viri iz buketa raznobojnog cvijeća. Za njenu sinoćnju odjevnu kombinaciju zaslužan je kreativni direktor Moschina Jeremy Scott koji je inače poznat po ekstravagantnim kolekcijama.

Scottova kolekcija za proljeće 2017. godine inspirisana je cvijećem, tako da su se pored Gigi pistom prošetali i drugi poznati modeli odjeveni kao ljudski buketi. Gigi je izgledala kao veliki buket od glave do pete, a i njena glava s kratkom plavom perikom je izgledala poput cvijeta u buketu.
Prije nekoliko dana atraktivna manekenka je također zaokupila pažnju javnosti kada se na reviji Anne Sui u New Yorku prošetala bez jedne cipele. Iako je prije izlaska na pistu ostala bez jedne cipele, Gigi se snašla i prošetala na prstima jedne noge, dok je na drugoj nosila visoku platformu.