Zvijezda crvenog tepiha
22

Georgina Rodriguez na festivalu u Veneciji: Neobičan odabir obuće i dodatak od 300.000 eura

N. O.
Georgina po dolasku u Veneciju (Foto: Instagram)
Georgina po dolasku u Veneciju (Foto: Instagram)
Georgina Rodriguez sad već tradicionalno bila je gošća Filmskog festivala u Veneciji, a na crvenom tepihu pojavila se u dugoj crvenoj haljini dok je prethodno pokazala još nekoliko upečatljivih odjevnih kombinacija.

Partnerica Cristiana Ronalda prisustvovala je projekciji filma "Enea", a na crvenom tepihu koji joj je prethodio pojavila se u crvenoj dugoj haljini spuštenih naramenica i naglašenog dekoltea.

Uz haljinu nosila je chocker ogrlicu s privjeskom, a na rukama je imala duge bijele rukavice preko kojih je nosila prstenje i narukvicu.

Georgina na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji (Foto: EPA-EFE)
Georgina na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji (Foto: EPA-EFE)

Ispod duge haljine imala je crne čizme na platformu koje su odudarale od elegantne kombinacije haljine i rukavica.

Prije nego što je prošetala crvenim tepihom, španska influenserica je fotografisana kako dolazi na festival noseći crvene sandale s remenima uparene s mini haljinom.

Haljina je bila napravljena od crvene tkanine sa ombre efektom na porubovima te se preljevala u nijanse narandžaste i žute.

Ipak najveću pažnju "ukrao" je modni dodatak koji je nosila pri dolasku u samu Veneciju. Podijelivši fotografije na Instagramu iz aviona, Rodriguez se mogla vidjeti u crnom korzetu i pantalonama.

U ruci je imala Hermes Birkin torbicu koja po stilu izgleda slično modelu mat bijele Diamond Himalaya Niloticus Croco Birkin 30, koja je na aukciji prodata za više od 280.000 eura.

Cijene ovih modela dostižu i do 500.000 eura u zavisnosti od stanja i krokodilskog printa.