Unovčila intervu
0

Georgina Rodriguez je zvijezda novog izdanja Voguea: Evo koliko je zaradila za dvostruku naslovnicu

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Georgina Rodriguez zvijezda je dvostruke naslovnice portugalskog izdanja magazina Vogue, a kako prenose portugalski i španski mediji za intervju i fotografisanje influenserica je dobila 100.000 eura.

Georgina Rodríguez, partnerica Cristiana Ronalda, postala je jedna od najpraćenijih i najpoznatijih ličnosti iz svijeta showbizza. Svi luksuzni brendovi poklanjaju joj proizvode, pozivaju je na događaje i žele da sarađuju s njom.

Influenserica je već bila na naslovnicama magazina kao što su Elle ili InStyle, a posljednja u nizu je bila naslovnica za portugalski Vogue.

Na svom Instagram profilu Georgina se pohvalila fotografijama napisavši da je prvi put predstavljena na dvostrukoj naslovnici.

Radi se o "The Fame" ograničenom izdanju magazina, a još ljetos kad je dogovorena saradnja španski i portugalski mediji prenijeli su koliko će Ronaldova partnerica zaraditi od ovog angažmana.

U portugalskom showu "Noite das Estrelas" potvrđena je ova informacija te su naveli da je dobila između 100 i 120 hiljada eura.