Blista nakon poroda
25

Gal Gadot u crvenom izdanju plijenila pažnju na premijeri filma "Red Notice"

N. O.
Gal Gadot (Foto: Twitter)
Gal Gadot (Foto: Twitter)
Gal Gadot zablistala je na premijeri Netflixovog dugo najavljivanog filma "Red Notice" noseći sjajnu crvenu haljinu s volanima koji uokviruju naglašeni izrez. Glumica je na crvenom tepihu pokazala zavidnu liniju samo četiri mjeseca nakon poroda.

Gadot je za filmsku premijeru u Los Angelesu odabrala crvenu haljinu s volanima iz Loeweove kolekcije za proljeće 2022.

Svjetlucavi izgled je upotpunila Tiffany & Co. nakitom noseći platinaste naušnice s više od 15 karata dijamanata i platinastu narukvicu s plavim turmalinima. Izgled je osmislila njena stilistica Elizabeth Stewart.

Glumica je na premijeru stigla sa suprugom Yaronom Varsanom i fotografisala se sa svojim kolegama iz filma Ryanom Reynoldsom i Dwayneom Johnsonom.

Reynolds je također odabrao crvenu boju za premijeru, nosio je crveno Armanijevo odijelo od somota. Johnson se odlučio za Ralph Lauren Purple Label odijelo u boji šljive.

Produkcija filma "Red Notice" predstavlja najskuplji Netflixov projekat do sada, zaustavljena je 14. marta 2020., baš kada je pandemija covida-19 eskalirala u SAD-u.

Nastavljena je mjesecima kasnije, u septembru u Atlanti, usred strogih protokola, kao jedna od prvih velikih holivudskih produkcija koja je to učinila.