Objavila fotografije
8

Gal Gadot nova ambasadorica modnog brenda Reebok

Klix.ba
Foto: Reebok
Foto: Reebok
Popularna glumica Gal Gadot, zvijezda filma "Wonder Woman", postala je nova ambasadorica modne kuće Reebok. Atraktivna Izraelka i sportski brend već su objavili prve fotografije koje izgledaju fenomenalno.

Gadot je oduvijek bila velika ljubiteljica sporta, a kaže da je tome najviše doprinijela njena majka.

"Mama je bila nastavnica tjelesnog odgoja zbog čega sam bila izložena aktivnom načinu življenja od djetinjstva. Kroz fitness pronalazim snagu, izdržljivost i samopouzdanje, tako da nisam mogla zamisliti boljeg partnera na ovom putovanju od Reeboka", istakla je Gadot.

Foto: Reebok
Foto: Reebok

Iz Reeboka su kazali kako su izabrali raditi s Gadot jer su posvećeni snažnim ženama. Pored Gadot, Reebok za ambasadorice ima i Arianu Grande, Gigi Hadid i Victoriju Beckham.

"Tražimo partnerstvo sa ženama koje ulijevaju samopouzdanje u sve generacije, ne odustaju i spremne su rizikovati. Nemilosrdni duh Gal Gadot i osobina prirodnog vođe već su osvojili i inspirisali milione ljudi. Znamo da kroz fitness imamo snagu da mijenjamo živote", istakli su iz Reeboka.

Foto: Reebok
Foto: Reebok

Glumica je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u Reebokovoj odjeći. Kako je napisala na Instagramu, raduje se predstojećim projektima s poznatim sportskim brendom.