Kopirali scenu iz filma
20

Frontmen Maneskina i kolega iz benda prošetali ulicom samo u peškirima i na visokim petama

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Frontmen Maneskina Damiano David i bubnjar benda Ethan Torchio prošetali su New Yorkom na visokim petama obučeni samo u peškire i kućni ogrtač.

David je još od pojavljivanja na Eurosongu poznat po ekscentričnom stilu odijevanja, a u tome ga prate i druge kolege iz grupe.

Sad je spomenuti dvojac odlučio privući pažnju prolaznika u New Yorku, gdje su se na ulici pojavili u crnim kožnim čizmama na visoku petu i s platformom. Damiano je na sebi imao kućni ogrtač, a Ethan tek dva peškira.

Na njihovom zvaničnom Instagram profilu otkrio i otkud inspiracija za ovo izdanje, a radi se o sceni filma "New York Minute" gdje se sestre Mary-Kate i Ashley Olsen pojavljuju upravo u peškiru i kućnom ogrtaču na ulici.

Italijanska grupa, koja je 2021. godine odnijela pobjedu na Eurosongu, nedavno je privukla pažnju i na dodjeli Video Music Awards.

Frontmen Damiano David je za ovu priliku odabrao sako, dugu suknju i šikle te je istaknuo mišiće. Početkom ove godine su se pojavili navodi da je postao ovisan o drogama, što je on negirao.

Ethan Torchio, bunjar Maneskina, ofarbao je dugu kosu u plavo. Nosio je uski top i hlače visokog struka. Basistkinja Victoria De Angelis i gitarist Thomas Raggi su također nosili odjevne kombinacije u crnoj boji.