Takmičenje u Manchesteru
0

Frizure kakve nikada niste vidjeli

Sarajevo-x.com
U Manchesteru je održano takmičenje pod nazivom "Fantasy Hair", a sudeći po fotografijama frizure su bile i više nego maštovite. Modeli su imali zaista ekstravagantne i neobične frizure, ali i kostime. Događaj je bio humanitarnog karaktera, a održan je u Areni Wireless u Manchesteru.

Zamislite da izađete na napolje sa brodom ili dvorcem na glavi, ili pak s frizurom u bojama papige... Sve te frizure viđene su na takmičenju Fantasy Hair, a za njih je sigurno bilo potrebno mnogo maštovitosti i po nekoliko sati rada.

Suci koji su uživali gledajući ove neuobične kreacije, nikada do sada viđene frizure i zaista maštovite kostime pobjednika su birali na osnovu, kreativnosti, cjelokupnog izgleda modela, ali i na osnovu kretanja na pozornici.

Pobjednik je odnio nagradu vrijednu sedam hiljada dolara, ali dobro su se zabavili i svi ostali. Svijetu su prezentirali neobične i ekstravagantne frizure za koje je zaista potrebno mnogo truda, no možda se neko i odluči da načini nešto slično i sa svim tim bojama, čudnim oblicima, ekstenzijama i brojnim drugim dodacima izađe napolje. Ko zna?