Potpuno suprotni stilovi
16

Fotografija Hailey i Justina Biebera izazvala rasprave: Jesu li oni ikad obučeni za isti događaj?

N. O.
Justin Bieber i njegova supruga Hailey privukli su pažnju svojim vrlo različitim odabirom odjeće tokom izlaska u New Yorku u ponedjeljak.

Par je pokrenuo rasprave na internetu o njihovim različitim odabirima odjeće, s Hailey koja je izgledala kao da je krenula na crveni tepih u odvažnoj crvenoj haljini, dok se Justin odlučio za vrlo ležernu odjeću i žute kroksice.

Justin i Hailey, koji su se vjenčali 2018. godine, svratili su u Krispy Kreme na Times Squareu tokom izlaska. Hailey je pokazala duge noge u crvenoj mini haljini koju je uskladila s odgovarajućim štiklama i crvenom torbicom.

Justin se odlučio za daleko opušteniji izgled, obukao je sivu duksericu s kapuljačom uz šorc iste boje i žute kroksice.

Obožavatelji para počeli su raspravljati o njihovim različitim stilskim odabirima uz šalu da "nikada nisu obučeni za isti događaj".

"Ostavila bih ga u autu", "Njihovi stilisti nisu razmijenili brojeve telefona", "Zašto je tako obučena dok ide kupiti krofne?", bili su neki od komentara.

Dok su neki osuđivali Justina da ne prati suprugu, drugi su istaknuli činjenicu da je zapravo on obučen u skladu s prigodom - uzevši u obzir da su izašli kako bi kupili krofne.