Moda i ljepota
62

Foto Depil&Estetic studio otvorio svoja vrata u Alti

Sarajevo je od danas bogatije za još jedan kutak za sve dame i gospodu koji drže do sebe i svoga izgleda. Na drugom spratu Alta Shopping Centra je otvoren Foto Depil&Estetic studio, osnovan pod pokroviteljstvom španskog lanca ljepote American Secrets.

Studio su svečano otvorili gđa. Adoracion Mercado, direktorica sektora edukacije i članica uprave lanca American Secrets i Mehmed i Teuta Ratkušić, vlasnici studija. Otvaranju je također prisustvovao D. Javier Blanco Santillan, konzul Kraljevine Španije u BiH, veliki broj prijatelja firme, kao i poznatih lica sa TV ekrana, koji poručuju da jedva čekaju da probaju neke od usluga za uljepšavanje koje nudi Foto Depil&Estetic studio.

Uz osnovne usluge fotodelipacije i uklanjanja dlačica sa svih tjelesnih zona pulsirajućom svjetlošću metodom IPL, u Foto Depil&Estetic studiju možete pronaći sve što vam treba za ljepši i postojani izgled. Korištenjem svjetski poznate metode Miller i provjerenog protokola bez hirurgije i uboda, ovdje možete pronaći sve od tretmana lica i cijelog tijela, uključujući virtualnu mezoterapiju, foto-podmlađivanja, do provjerenih metoda za gubitak kilaže i eliminacije celulita i detoksikacije. Foto Depil&Estetic studio je također ekskluzivni uvoznik profesionalnih preparata za njegu i revitilizaciju kože-postQuam. Više o njihovim proizvodima možete pronaći na www.postquam.com.

Uz korištenje najnovije opreme renomiranog proizvođača Miller Maimann, kao i ljubaznog i obučenog osoblja, Foto Depil&Estetic studio svojim klijentima želi da pruži osjećaj bitnosti i zadovoljstva, te da se zbog korištenja njihovih usluga osjećajete mlađe, ljepše i poželjnije, a naravno i zadovoljniji samim sobom i svojim tijelom.

Iz Foto Depil&Estetic studija pozivaju sve da ih posjete na drugom spratu Alta Shopping Centra ili da više informacija pronađu na web stranici http://fotodepilacija.ba.