Kupaći kostimi
84

"Floss" bikini je hit ovog ljeta, nose ga brojne slavne dame

E. Sk.
Nema sumnje da ćemo se ovog ljeta osjećati drugačije i da je situacija uzrokovana pandemijom koronavirusa daleko od idealne, ali to ne znači da ne možemo biti uzbuđeni zbog novih ljetnih trendova.

Ovog ljeta trend je novi takozvani floss bikini koji je izbor mnogih slavnih dama. Jedna od njih je i atraktivna Emily Ratajkowski. "Floss bikini" se može definisati kao bikini s nitima. Ovi kupaći kostimi sastoje se od sitnih žica koje se omotavaju oko raznih dijelova tijela, piše Who What Wear UK.

Od neutralnih boja do upečatljivih dezena, uzmite vremena i isprobajte razne načine na koje ovo ljeto možete pronosati svoj "floss-bikini", ma gdje bili.

Kada su u pitanju boje, aktuelne će biti različite nijanse narandžaste. Od nježnih tonova u boji kajsije, preko citrusnih nijansi, pa do trendi neon narandžaste, ova boja dominirat će plažama širom svijeta.

Bijeli kupaći kostimi nikad ne izlaze iz mode. Oni ističu preplanulost kože i vizuelno sužavaju siluetu, tako da su uvijek traženi. Čiste, minimalističke linije i jednobojni, bijeli kostimi, uvijek su dobitna kombinacija.

Kupaći kostimi za 2020. godinu sadrže širok dijapazon printova, a posebno popularni će biti tropski dezeni. Živopisne boje, egzotični cvjetovi i motivi džungle obogatit će ovogodišnju ponudu. S druge strane, još uvijek su omiljeni zebra printovi i tigrove šare, tako da će šarenilo obilježiti i 2020.