Pozirala u bikiniju
28

Fanovi oduševljeni izgledom Claudije Schiffer: Ona je prelijepa i prirodna žena

L. R.
Claudia Schiffer (Foto: EPA)
Claudia Schiffer (Foto: EPA)
Slavna manekenka Claudia Schiffer jučer je na svom Instagram profilu podijelila fotografije sa svog 53. rođendana, a njeni pratitelji oduševili su se njenim izgledom.

Ova manekenka podijelila je video i niz fotografija na kojima pozira na proslavi svog rođendana u Grčkoj. Za tu priliku odlučila je odjenuti šareni kupaći kostim, a sve je upotpunila sunčanim naočalama i jednostavnim nakitom.

"Proslava u grčkom raju, s posebnim prijateljem koji mi je došao čestitati rođendan", objavila je manekenka misleći na leptira koji joj je sletio na ruku.

Njeni pratitelji bili su impresionirani njenim izgledom, a u komentarima su se nizali samo komplimenti. Pojedini pratitelji bili su u čudu kada su saznali da ima 53 godine, a njena objava je za manje od 24 sata skupila više od 95.000 lajkova.

"Nevjerovatno", "Mora da imaš 40, ali izgledaš dosta mlađe", "Ona je prelijepa i prirodna žena", "Svjetski model", "Najljepša žena na svijetu", "Tvoja kosa i koža izgledaju predivno", "Savršena si", bili su samo neki od komentara.

Inače, Claudia je ranije govorila o starenju, inzistirajući na starenju na prirodan način. Tada je rekla da ne osjeća ljubomoru prema mlađim kolegicama. Iako rado voli vidjeti mlađe generacije modela da izađe na modnu pistu umjesto nje, imala je mnogo angažmana.

Manekenka je u braku s rediteljom Matthewom Vaughnom za kojeg se udala 2002. godine. Zajedno imaju jednog sina Caspara (20) i dvije kćeri Clementine (18) i Cosimu (12).