LG Fashion Touch
0

VIDEO / Eva Longoria i Victoria Beckham nasmijane u reklami za mobitel

Sarajevo-x.com
Dvije seksi dive Eva Longoria i Victoria Beckham zajedno su se pojavile u novoj reklami za mobitel LG Fashion Touch za američko tržište.

Modna dizajnerica iz Velike Britanije i supruga fudbalera Davida Beckhama u reklami od 15 sekundi dobro se zabavljala sa kolegicom Longorijom, također suprugom sportiste, tačnije košarkaša Tonija Parkera, ali i uspješnom glumicom i modelom.

Eva je zaštitno lice kozmetike L'Oreal, te modnih marki Bebe i London Fog, dok se Victoria sa suprugom ili sama pojavljivala u reklamama za Armani, Marc Jacobs, Rocawear, Daihatsu cars i Walkers Crisps.

"Eva je bila zaista simpatična. Kad sam se doselila ovdje (u SAD) nisam poznavala nikoga. Išla je sa mnom manikiru, frizeru...", priča Posh.

I Longoria ima samo riječi hvale za novu prijateljicu.

"Divim joj se kao supruzi i majci. Imamo puno toga zajedničkog. Zaista volim biti okružena ženama kojima je porodica na prvom mjestu. Ona je jako posvećena svojoj djeci i ja to poštujem", kaže Eva. "Družimo se u domovima. Ne izlazimo mnogo. Jednostavno radimo normalne stvari kad smo zajedno - objedujemo i družimo se."