Magazin W
0

Erotski snimci Madonne i 22-godišnjeg modela

Sarajevo-x.com
Na snimanju erotskih fotografija za martovsko izdanje magazina W pop veteranka Madonna upoznala je mladog modela iz Brazila Jesusa Luz, a kako javljaju tabloidi, mladić je toliko impresionirao pjevačicu da nije ni čudo što ga je pozvala kao gosta na koncertima koje planira održati u Latinskoj Americi.

Ako je suditi prema snimcima koje je napravio Steven Klein, 50-godišnjakinja koja se nedavno razvela od britanskog režisera Guya Ritchieja, dobro se provela u hotelskoj sobi u Rio de Janeiru u decembru 2008.

Prikazana je u odjeći Victorije Beckham, dok se 22-godišnji Brazilac pojavljuje i sasvim razodjeven. Početkom mjeseca par je viđen na zajedničkoj večeri u jednom restoranu u New Yorku, odakle su počele špekulacije da se među njima nešto događa, piše Daily Mail.

Kako se druži sa Madonnom, Luzu su veće šanse i da se probije u modnom svijetu. Njegov bivši agent Sergios Mattos izjavio je da mu Jesus, otkako je sreo Madonnu, ne odgovara na pozive, te kako je potpisao ugovor sa "agencijom visokog profila" Ford Models.

Još jedan izvor potvrdio je da je mladić odnedavno podigao cijenu svojih usluga.

"Tražio je oko 135.000 dolara za nastup. Prošle godine za istu stvar dobijao je 225 dolara."

Luz je drugi muškarac s kojim povezuju Madonnu od razvoda koji se dogodio u oktobru. Prethodno se pisalo kako je njen brak u krizi upravo zbog vanbračne avanture sa igračem New York Yankeesa Alexom Rodriguezom, koji se ljetos razveo od supruge Cynthije.