Moda i ljepota
0

Emma Watson postala "Coco Mademoiselle"

Sarajevo-x.com
Emma Watson, poznata po ulozi Hermione u filmskim avanturama o mladom čarobnjaku Harryju Potteru, zamijenit će Keiru Knightley kao novo zaštitno lice Chanelovog parfema Coco Mademoiselle.

Tinejdžerska zvijezda je, prema pisanju britanskih medija, već potpisala dvogodišnji ugovor vrijedan 3,8 miliona dolara, a zvanična potvrda ovih informacija očekuje se tek idućeg mjeseca.

Stilisti francuske modne kuće Chanel posljednjih nekoliko mjeseci su radili sa 18-godišnjom Britankom kako bi se uvjerili da je ona idealna osoba za reklamiranje parfema Coco Mademoiselle.

"Emma je veoma uzbuđena i već je prijateljima otkrila da će zamijeniti Keiru u novoj Chanelovoj kampanji. Kada je postalo jasno da izrasta u prelijepu mladu ženu i tako elegantno nosi odjeću s potpisom Chanela, morali su je angažirati. Ljudi iz Chanela shvataju da je važno ciljati mlađu publiku", otkrio je neimenovani izvor.

Ugovor zvijezde "Pirata sa Kariba" sa Chanelom ističe ovoga ljeta.

Mlada glumica Emma Watson odlučila je okušati se i u drugim poljima showbiza, te je tako potpisala ugovor i sa jednom od najuspješnijih britanskih modnih agencija Storm.

Mlada glumica Emma Watson postala je svjetska zvijezda već kao devetogodišnjakinja, kada je prvi put odigrala ulogu Hermione u filmskoj adaptaciji knjige o Harrju Potteru britanske spisateljice JK Rowling.

Od tada se pojavila u svih pet do sada snimljenih filmova o neobičnom dječaku, a sudjelovat će i u preostalim filmskim projektima.