Pozira gola suprugu
22

Emily Ratajkowski ne treba odjeća na medenom mjesecu

Klix.ba
Emily Ratajkowski (Foto: Instagram)
Emily Ratajkowski (Foto: Instagram)
Popularna manekenka Emily Ratajkowski ovih dana uživa u medenom mjesecu sa suprugom Sebastianom Bearom McClardom, glumcem za kojeg se udala nakon samo nekoliko sedmica ljubavne veze. Sudeći prema njenim fotografijama s Instagrama, ljepotica neprestano pozira gola za svog izabranika.

Naime, američkim medijima nije promakla fotografija na kojoj Emily leži gola na krevetu pored bazena, a zatim i ona na kojoj gola pozira za svog supruga, kako je i napisala na Instagramu.

Posing for my husband like

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Ove fotografije popularne 26-godišnjakinje nisu iznenađujuće s obzirom na njenu nedavnu izjavu kako se najugodnije osjeća kada je gola u svojoj kući. Sada kada živi sa Sebastianom, on je odlučio stati iza objektiva i fotografisati svoju ljepšu polovinu.

Take me back

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Podsjećamo, Emily i Sebastian vjenčali su se u tajnosti krajem februara u gradskoj vijećnici u New Yorku. Njihovo vjenčanje iznenadilo je brojne fanove atraktivne Britanke koja se čak nije udala u vjenčanici, već u Zarinom odijelu boje cigle od 300 KM. Međutim, u vjenčanici ili bez nje, jasno je kako Emily najviše uživa bez ikakve odjeće.