Velika zabava u Zagrebu
1k

Elegantno izdanje Nine Badrić za proslavu 50. rođendana: Hrvatska pjevačica prkosi godinama

N. O.
Nina Badrić na proslavi 50. rođendana (Foto: Pixsell/Matija Habljak)
Nina Badrić na proslavi 50. rođendana (Foto: Pixsell/Matija Habljak)
Hrvatska pjevačica Nina Badrić danas slavi 50. rođendan, a za ovaj jubilej je u Zagrebu organizovala zabavu sa 140 zvanica te se pojavila u elegantnoj kreaciji srbijanskog dizajnera Mihana Momose.

Badrić je 50. rođendan odlučila proslaviti u kultnom zagrebačkom bistro restoranu Apetit, a u pozivnici gostima poručila je kako je ovo "poluvrijeme njenog života, jer ima namjeru živjeti do stote".

Posebnu pažnju privukla je njena odjevna kombinacija odnosno kreacija srbijanskog dizajnera Mihana Momose.

Slavljenica se na zabavi pojavila u bijeloj kratkoj haljini koju krase veliki cvijetovi, a koju je upotpunila choker ogrlicom i sandalama na visoku petu.

Među brojnim zvanicama našli su se i bh. glumac Enis Bešlagić, bivša hrvatska manekenka Anica Kovač te pjevačica Ivana Husar Mlinac.

Rođendan je odlučila proslaviti i fotografijom na Instagram profilu uz poruku: "Samo nas nebo zaustavit može i ništa više dragi Bože".

Pjevačica je ranije tokom dana u izjavi za srbijanski Blic otkrila kako svoj izgled koji prkosi godinama ne duguje estetskim zahvatima.

"Nemam ništa protiv estetskih zahvata, naprotiv. Ako su ljudi nezadovoljni nečim, neka idu kod doktora. No, pretjerivanje u svemu mi se ne sviđa. Mnoge žene su mi bile mnogo ljepše prije korekcija, kao da su nakon zahvata izgubile svoju posebnost. Svi izgledaju slično i svi nekako prate estetiku Kim Kardashian. Poenta estetske hirurgije bi trebalo da bude da uljepša čovjeka", kazala je hrvatska pevačica.

Priznala je i da je emotivac, kao i da ima meko srce.

"S godinama čovjek nauči da ne baca to meko srce pred svakoga. To zaslužuju samo oni rijetki", poručila je Nina.