|

Džejla Glavović predstavila kolekciju nakita Bucherer, nosila ogrlicu vrijednu 365 hiljada eura

Džejla Glavović predstavila kolekciju nakita Bucherer, nosila ogrlicu vrijednu 365 hiljada eura
231
Klix.ba
19.11.2018. u 15:01
0
komentara
231

dijeljenja
1/4
2/4
3/4
4/4
Najuspješnija bh. manekenka i model Džejla Glavović - Očuz predstavila je eksluzivnu kolekciju nakita Bucherer, renomirane kuće časovničarstva i nakita iz Lucerna.
Iako je prošlo petnaest godina od izbora za Miss Earth na Filipinima, gdje je prelijepa Džejla Glavović svojoj rodnoj Bosni i Hercegovini donijela prvu i jedinu internacionalnu krunu, njena ljepota i dalje sija istim sjajem. Ona je danas uspješna poslovna žena i iza sebe ima 17 godina svjetske karijere u modelingu.

Džejla je u Minhenu eksluzivno nosila četverokaratni dijamantni nakit poznatog švicarskog brenda Bucherer vrijednog 365 hiljada eura i predstavljala je pravi dragulj ovog prepoznatljivog imena.

Ljepota je u njenom slučaju bila sam polazna stanica, a velika upornost, trud i nepogrešiv osjećaj za biznis doveli su je do velike slave i titule najplaćenije bosanskohercegovačke manekenke.

Rođena je u Sarajevu, ali se već sa 16 godina otisnula u svijet i radila kao model na svim kontinentima, a najviše uspjeha postigla u Italiji i Njemačkoj.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.