|

Džejla Glavović dvostrukim nastupom na prestižnom Baselworldu Showu učvrstila svoj zvjezdani status

Džejla Glavović dvostrukim nastupom na prestižnom Baselworldu Showu učvrstila svoj zvjezdani status
207
Klix.ba
27.3.2019. u 19:37
0
komentara
207

dijeljenja
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
Najpoznatiji bosanskohercegovački model, nositeljica titule Miss Earth za 2002. godinu, zaštitno lice mnogih domaćih, ali i regionalnih brendova te vlasnica modne agencije Swan Model Management Džejla Glalvović Očuz još jednom je potvrdila svoj zvjezdani status, iznijevši najvrijednije komade nakita na Baselworld Show-u, održanom u Baselu u Švicarskoj.
Baselworld ove godine je okupio preko 100 hiljada posjetilaca, sa četiri hiljade akreditovanih novinara iz cijelog svijeta, koji su sa velikim nestrpljenjem očekivali novitete kada su nakit i satovi u pitanju.

Na prestižnom showu, Džejla se pojavila dva puta, prvi put iznijevši u Escada odijelu dijamantski nakit kuće Pichiotti, čija se vrijednost mjeri u stotinama hiljada eura. Drugim pojavljivanjem predstavila je nakit Niessing, u kombinaciji sa outfitom kreatorice Irene Luft.Baselworld je jedna od najprestižnijih modnih manifestacija u svijetu. Pored velikog medijskog interesovanja Baselworld Show je uvijek ubilježen u kalendare mnogih zvijezda i modnih trendsetera, pa se ove godine u publici našao David Beckham te poznati raper i producent Swiss Beatz.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.