Udobne i praktične
11

Duge suknje su u trendu i ovog ljeta, evo kako ih možete kombinirati

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Duge suknje su u trendu već godinama i još uvijek su popularne. Neke od vodećih modnih influenserica na Instagramu pokazale su nekoliko nevjerovatnih načina na koje možete nositi dugu suknju ovog ljeta.

Ono što je najbolja stvar kod dugih suknji jeste što ih možete nositi tokom cijele godine. Pogotovo su jednostavne za nositi ljeti uz neke dobre rimljanke.

Suknju možete nositi u kombinaciji s košuljama, majicama i topićima. Kombinacija ima bezbroj i sve su vrlo funkcionalne. Možete zadržati svoj dramatični ili stofisticirani stil. Možete se zabaviti i svijetlim, pastelnim bojama, ali i jarkim. Predlažemo da kupite svijetloplavu majicu ili košulju i utrpate je u suknju. I tufne su moderne ove sezone.

Kupite li šarenu suknju s mnoštvom boja, možete napraviti mnogo kombinacija, mijenjajući samo jednobojne majice. Uostalom duge suknje su idealne i za plažu.

Želite li izgledati više i vitkije, birajte tamnije nijanse suknji i kombinirajte je s majicom u istoj boji.

Budite kreativni s teksturama i nijansama, želite li izgledati seksi, onda suknju kombinirajte s elegantnim topom ili bodijem.

Kada je riječ o dugim suknjama, najbolje bi bilo da ih sami šijete. Tako možete sami birati i dizajn i model i biti sigurni da jedino vi imate takvu suknju.