Moda i ljepota
0

dm beauty academy

Klix.ba
Ogledalo je naš najveći kritičar ali sigurno i prijatelj našeg izgleda, iako nismo uvijek zadovoljni onim što vidimo u njemu. U tim slučajevima potrebno nam je ohrabrenje, kako bismo prihvatili univerzalnu istinu da je ljepota u očima posmatrača te kao takva i individualna. Ljepota je onakva kakvu je MI vidimo.

Ovakvo ohrabrenje dočekalo je danas sve posjetitelje Sarajevo City Centra ispred jednog sasvim (ne)običnog ogledala. Poruke "Priđi bliže, podigni glavu, da vidiš ono što mi vidimo…" vodile su mnoge do krovne poruke dm look kampanje: "Ljepota kako je MI vidimo". Ona je jedinstvena, individualna, ali u isto vrijeme i univerzalna, jer se bazira na prihvatanju stoljećima trajne istine – ljepota je u prihvatanju sebe, sa svim svojim vrlinama i manama.

Ovogodišnje dm look-ove kreirale su poznate bh. blogerice u saradnji sa make up brendovima. Poput pravih ambasadorica poruke koju nosi kampanja i same su danas stale pred ogledalo u SCC-u. A svi posjetioci koji svoju fotografiju uslikanu ispred ogledala postave na dm Facebook stranicu ili vlastiti Instagram profil, uz #dmBeautyAcademy, imaju mogućnost osvajanja nagrade – dm poklon kartice u vrijednosti od 50 KM.

dm look motivaciono ogledalo svoje mjesto će naći, zajedno sa još šest njih, na ovogodišnjoj dm beauty academy, koja će se održati 5.11.2016. godine u Sarajevo City Centru, od 12:00 do 19:00 sati.

Uz besplatna šminkanja i savjetovanja vizažista, sve posjetioce beauty academy očekuje druženje sa blogericama, skin health detector, virtuelni dm look kutak, nagradne igre, zabava za mališane i brojna sniženja u svim dm prodavnicama.