|

Dlake ispod pazuha ofarbane u dugine boje su najnoviji modni trend

Dlake ispod pazuha ofarbane u dugine boje su najnoviji modni trend
72
Klix.ba
20.1.2019. u 19:14
173
komentara
72

dijeljenja
Dlake ispod pazuha ofarbane u dugine boje su najnoviji modni trend Foto: Instagram
Iako posljednjih mjeseci sve više žena reklo ne depiliranju pazuha i na to smo se nekako i navikli, sada je uslijedio još bizarniji trend među pripadnicama ljepšeg spola. Naime, ovih dana su društvene mreže preplavile fotografije na kojima su žene ofarbale dlake ni manje ni više nego u dugine boje.
Ovaj trend postao je popularan i među poznatima pa su Miley Cyrus i Jemima Kirke prve prošetale obojene pazuhe. Miley Cyrus je izabrala pink boju i za ovu fotografiju na Instagramu dobila preko 396.000 lajkova, piše Elite daily.

Foto: Instagram Foto: Instagram


Farbati dlake pazuha i to u duginim bojama prilično je hrabar izbor, a na Youtube-u možete čak i naći upustvo kako da u kućnoj varijanti ofarbate dlake pazuha. Mnogi su otišli korak dalje pa su dlake pazuha uparili s kosom, a muškarci čak i sa svojom bradom.

Foto: Instagram Foto: Instagram


Neki saloni počeli su nuditi usluge izbjeljivanja glaka ispod pazuha i njihovo bojenje. Usluga farbanja košta oko 35 dolara.

Foto: Instagram Foto: Instagram


"Neki klijenti samo žele imati dlake ispod pazuha kako ih ne bi morali svakodnevno brijati, dok se drugi pak vole poigrati i ofarbati ih jarkim bojama", rekla je Maria Darling vlasnica Cute Nail studija.

Foto: Instagram Foto: Instagram


Ovaj tretman bojenja pazuha može trajati samo dva do tri pranja, što je sjajno za sve one koji žele ući u ovaj trend bez obaveza.
Prijavi grešku


Komentari (173)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...