Moda i ljepota
59

Djevojka potrošila čitavo bogatstvo kako bi izgledala kao Kim Kardashian

Klix.ba
Claire Leeson je 24-godišnja djevojka koja je potrošila čak 30 hiljada dolara na plastične operacije i različite kozmetičke korekcije u svojoj želji da što više liči na američku starletu Kim Kardashian.

Claire Leeson je opsjednuta Kim Kardashian! Još prije nekoliko godina je shvatila kako njen izgled podsjeća na onaj slavne starlete te je sebi zadala jedan cilj – da izgleda što sličnije njoj.

U izjavama za medije je kazala kako je za vrijeme tinejdžerskih dana bila žrtva vršnjaka koji su je maltretirali u školi i nerijetko nazivali ružnom te da je iz tog razloga često padala u depresiju i razmišljala o samoubistvu.

No, umjesto da potraži stručnu psihološku pomoć, odlučila se za jednu drugačiju misiju – investirala je u svoj izgled, kako bi putem plastičnih operacija i kozmetičkih korekcija postigla da što više liči na starletu Kim Kardashian, koju mnogi smatraju jednom od privlačnijih žena na svijetu.

Dosad je već imala plastičnu operaciju grudi, u koje je ugradila silikone, stavila je implantante u jagodice, ekstenzije u kosu, a tu su i vještački nokti, ten, tretmani izbjeljivanja zuba te kupovina skupih kozmetičkih proizvoda koje koristi i Kim Kardashian.

Pored toga, kaže kako uskoro namjerava ugraditi i silikone u stražnjicu, kako bi što više nalikovala slavnoj starleti.