Objavili saradnju
86

Dizajnerski komadi Victorije Beckham uskoro stižu u Mango, moći će se kupiti i u BiH

I. B.
Victoria Beckham ukrstila je snage sa španskim brendom
Victoria Beckham ukrstila je snage sa španskim brendom
Victoria Beckham, modna dizajnerica i celebrity ličnost, odlučila je svoje modne kreacije približiti široj publici i to saradnjom sa poznatim španskim brendom high street mode Mangom. To znači da će komadi sa potpisom Beckham uskoro biti dostupni u prodaji širom svijeta pa tako i u BiH.

Mango, brend popularan i na tržištu Balkana, ali koji je na području BiH još uvijek dostupan samo putem online prodaje, uskoro će u prodaju uvrstiti odjevne predmete i modne dodatke koje je dizajnirala Victoria Beckham.

Saradnja dolazi uoči 40. godišnjice postojanja španskog brenda, a kako je za sada poznato, kolekcija će se sastojati iz ženstvenih haljina, raznovrsne trikotaže, istaknutih torbi, asesoara i cipela.

Victoria Beckham x Mango
Victoria Beckham x Mango

Linija bi trebala biti lansirana 23. aprila, a Mango ju je opisao kao "savršen spoj klasičnog britanskog luksuza", u kojem se isprepliću Victorijina sofisticiranost i njihov savremeni dizajn.

Beckham, koja ima vlastiti istoimeni brend od 2008. godine, otkrila je da se odlučila raditi s Mangom kako bi se približila široj publici, ali na način da zadrži svoj lični potpis.

"Sve je bezvremensko", ekskluzivno je izjavila Victoria za Vogue i obećala da "kada investirate u jedan od ovih komada, nećete ga nositi samo jednu sezonu, već će to biti investicija koju ćete držati u svom ormaru i nositi iznova i iznova".

Razumljivo, očekuje se da će cijene biti više od tipičnih u ponudi Manga, ali i dalje znatno pristupačnije u poređenju sa artiklima iz zvanične kolekcije Victorijinog brenda, koji se kreću od 90 funti za majicu.

"Mislim da će ljudi biti veoma iznenađeni koliko jaku poruku nosi svaki od nadolazećih odjevnih predmeta", izjavila je Beckham, tvrdeći da će kolekcija biti i jako kvalitetna.

Saradnja Manga i Victorije pobrala je brojne simpatije, a njihova zajednička objava na Instagramu prikupila je brojne pozitivne komentare gdje obožavatelji ne skrivaju oduševljenje onim što vide.

Odbrojavanje do kolekcije dostupno je i na webshopu Manga gdje se može poručivati i za BiH, a po svemu sudeći, pred nama je kolekcija koja bi mogla biti rasprodata u rekordnom roku.