Kraljica burlesque
0

Dita Von Teese lansirala novu liniju grudnjaka

Sarajevo-x.com
Dita Von Teese sinoć se pojavila u Londonu, ali ne kako bi skinula odjeću u svom burlesque showu. Tridesetšestogodišnja plesačica posjetila je glavni grad velike Britanije kako bi promovirala svoju posljednju liniju grudnjaka.

Kakogod, skidanje je prepustila dvjema djevojkama modelima, dok se ona na predstavljanju novog grudnjaka Wonderbra pojavila u crnom odijelu i kožnim rukavicama. Fotografu su pozirale u Dorchester Hotelu.

Dita je za Wonderbra ugovor potpisala 2008. godine, a prvu liniju grudnjaka je lansirala još prošle godine.

"Oduvijek sam željela raditi nešto s ženskim rubljem, a vrlo mi je važno bilo da to bude nešto što bih i sama nosila", rekla je ona.

Dita je zahtjev za razvod od bivšeg muža, rokera Marilyna Mansona, podnijela 2007. godine, navodeći kao razlog "nepomirljive razlike." Kasnije je objasnila da više nije mogla trpiti njegove stalne odlaske na partyje, kao ni to što su ga uvijek povezivali s drugim ženama.

"Nisam ga podržavala u njegovom zabavljanju, kao ni vezu s drugom djevojkom. Koliko god da sam ga voljela, nisam željela biti dijelom toga", rekla je Dita, prenosi Daily Mail.