Renomirani brend
15

Deborah Milano predstavlja najnovije make up trendove

Sponzorirani članak
Renomirani italijanski brend Deborah Milano sinoć je u popularnom sarajevskom Klubu 1 promovisao najnovije make up proizvode iz njihove najsavremenije laboratorije.

Deborah Group je italijanska porodična firma, koju trenutno vodi 4. generacija porodice Bonetti, a osnovana je prije 110 godina kao farmaceutska kompanija. U okviru grupe početak brenda Deborah Milano prije 57 godina, predstavlja, kao i svaki dobar početak – revolucija – lansiranje prve tečne maskare po pristupačnoj cijeni. Početak brenda Deborah, prije 57 godina, obilježilo je lansiranje istinski revoulcionarnog proizvoda - prve tečne maskare, po pristupačnoj cijeni. I to je postala i ostala misija i strategija brenda Deborah Milano – kreiranje kozmetičkih proizvoda iznimne kvalitete, po pristupačnim cijenama. Deborah Milano je luksuz koji si možete priuštiti.

Od početka do danas, Deborah Milano znatno ulaže u razvoj novih proizvoda. Kao rijetko koji brend u industriji kozmetike, u svojim uredima u Milanu Deborah ima svoj vlastiti laboratoriji i svoj tim za istraživanje i razvoj, koji rade na novim proizvodima, teksturama, nijansama, kombinirajući tradicionalni kvalitet, italijanski šarm i najmoderniju tehnologiju. Sjedište Deborah se nalazi u Milanu, svjetskom centru mode, te tako i Deborah prati, ali i diktira modne trendove novim proizvodima i bojama. Deborah Milano proizvodi, multisenzorijalni su užitak za žene, čine ih lijepim, njeguju, pružaju kvalitet i postojanost, ali su i estetski iznimno atraktivni. Posljednjih 15 godina Deborah Milano surađuje s najboljim italijanskim dizajnerima, koji osmišljavaju izgled Deborah proizvoda, a od 2009. godine Deborah Milano sa svojim kreacijama dio je Milano Design Weeka (Sedmice mode i dizajna u Milanu).

Već više od dva desetljeća Deborah Milano je vodeći make up brend u Italiji, a zvijezde Deborah Milano su bivše i sadašnje Miss Italije.

NOVA MASKARA "24ORE INSTANT MAXI VOLUME"

24Ore Instant Maxi Volume maskara sa revolucionarnom formulom pruža nevjerovatan instant volumen, od korijena do vrha svake pojedinačne trepavice. Prostor između trepavica je popunjen zahvaljujući tankim dlačicama unutar formule koje ujedno produžavaju prirodne, Silica Microspheres su zaduženi za instant volumen efekat, a Glyicoproteini hidratiziraju trepavice. Hiper-pigmentirana tekstura daje trepavicama intenzivno, karbon crnu boju, dok specijalno dizajnirana maxi četkica zadržava idealnu količinu maskare kako bi se svaka pojedinačna trepavica ravnomjerno obložila formulom. Rezultat – Nakon prvog nanošenja +170 posto više volumena i 3D instant volumen tokom cijelog dana. Savršena za osjetljive oči i za one koji nose sočiva. Oftamološki testirana.

TRIO HI-TECH SJENE ZA OČI

Deborah Milano s ponosom predstavlja prepoznatljive i već ikonske sjene za oči u potpuno novom ruhu. Trio Hi-Tech sjena za oči u 2018. godini dolazi u potpuno novom ruhu – novom pakiranju, novoj teksturi i novim nijansama. Šest novih nijansi su rezultat dugogodišnjeg istraživanja u kombinaciji s najnovijim trendovima u modnom svijetu. Jedna sjena sadrži harmoničnu kombinaciju tri nijanse koje se mogu nanositi suhim (za dnevni look) i aplikatorom nakvašenim vodom (za intenzivniji, noćni look).

24ORE EXTRA COVER TEČNI PUDER

Novi Deborah Milano tečni puder i korektor u jednom pruža vrhunsko prekrivanje i besprijekoran izgled tena tokom cijelog dana bez efekta maske na licu. Ne preslikava se na odjeću te ima SPF 20. Jedinstveni “sve u jednom” puder i korektor bogat je pigmentima koji se rastapaju u dodiru sa kožom i perfektno prekrivaju sve nepravilnosti, bubuljice, ožiljke, kao i depigmentaciju. Hipoalergen i dermatološki testiran, 24Ore Extra Cover dizajniran je u specijalnoj staklenoj bočici sa inovativnim aplikatorom za jednostavnije i dozirano nanošenje te maksimalnu upotrebu proizvoda. Zaobljeni vrh aplikatora idealan je za precizno nanošenje, dok ravna površina raspoređuje puder u nekoliko poteza.

DEBORAH MILANO NOVO SJAJILO ZA USNE “SUPER GLOSS“

Kreiran u Deborah Group laboratorijima, novo Deborah Milano Super Gloss sjajilo za usne predstavlja posljednji trend u svijetu mode i make up-a. Visoka koncentracija pigmenata, kao i tečnih voskova u formuli zaduženi su za ekstremni sjaj i boju na usnama. Vitamin E i ulje nara štite i hidratiziraju usne i štite ih od štetnih utjecaja okoline. Kompleks aktivnih sastojaka u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom “ultra-filling sferama” popunjavaju fine linije usana. Usne su vidno punije sa 3D efektom. Mekani aplikator naglašava teksturu sjaja i precizno nanosi sjaj na rubove usana.