Nova karijera?
0

David Beckham dizajnira odjeću za modnu kolekciju svoje supruge

Sarajevo-x.com
David i Victoria Beckham
David i Victoria Beckham
Victoria Beckham je uspjela nagovoriti svog supruga Davida da dizajnira dio njene kolekcije jesen/zima 2011. namijenjene muškarcima. Prema njegovoj ideji šit će se odjela po mjeri i svečana garderoba, javljaju agencije.

"Victoria se dugo trudila da uvjeri Davida da se okuša u modnim vodama neko vrijeme i on je napokon popustio“, javio je neimenovani izvor. "Uvjerila ga je da ima oko za modu".

Victoria (36) oduševljena je dosadašnjim pokušajima svog 35-godišnjeg supruga fudbalera.

"David se nada da će napraviti nekoliko različitih ručno rađenih odijela i garderobe namijenjene za noćne izlaske. Victoria misli da će se rasprodati nevjerovatnom brzinom", izjavio je za "Daily Star" neimenovani izvor.

Iako je ovo prvi put da David radi sa Victorijom, bivša pjevačica grupe "Spice Girls", ističe da je njen sin Romeo veoma uključen u njenu karijeru, za razliku od njegovog oca.

"Drugim dječacima se ide na plažu, ali Romeo nije zainteresiran. On hoće na posao sa svojom mamom. Uključen je u cijelu kolekciju, od biranja materijala do davanja svog mišljenja, on to obožava", rekla je modna dizajnerica, koja ima još dva sina, Brooklyna (11) i Cruza (5).