Uz Megan Fox
0

Cristiano Ronaldo novo zaštitno lice Armanija

Sarajevo-x.com
Nekada su to bili Victoria i David Beckham, a nova zaštitna lica modne kuće Armani postali su nogometaš Real Madrida Cristiano Ronaldo i jedna od najzgodnijih žena na svijetu Megan Fox.

Nova kolekcija intimnog rublja za proljeće/ljeto 2010. predstavljena je reklamnom kampanjom na kojoj se prvo pojavila Megan, a sada su objavljene i fotografije Portugalca.

"Laska mi što su me iz Armanija pitali da ih predstavljam", izjavio je najskuplji nogometaš na svijetu. "Giorgio Armani je legenda u svijetu mode i ja sam odavno veliki ljubitelj njegovog rada."

Za fotografije je rekao da su odlično urađene, te da jasno predstavljaju njegov stav i duh.

Svjetski poznati dizajner dodao je kako je Cristiano muškarac koji sjajno izgleda, te istakao kako ima savršen fizički izgled sportiste.

"Izabrao sam ga da bude novo lice Armani džinsa i rublja zbog njegove energije - zbog njegove mladosti, uzbuđenja i seksipilnog stava", otkrio je Armani, a piše magazin Marie Claire.

Fotografije su djelo Merta Alasa i Marcusa Piggota, a urađene su u Madridu. Oficijelno predstavljanje kolekcije predviđeno je za februar, tako da možemo biti sigurni da ćemo Ronalda još viđati na plakatima modne kuće Armani.