Atraktivna influenserka
70

Čolina kćerka zasjenila sve u beogradskoj areni: Pojavila se u crnoj haljini s dubokim dekolteom

Klix.ba
Una Čolič (Foto: Instagram)
Una Čolič (Foto: Instagram)
Una Čolić, kćerka legendarnog pjevača Zdravka Čolića, pojavila se u Štark Areni na dodjeli muzičkih nagrada MAC te zasjenila prisutne.

Una je ispoštovala je dresss code te se pojavila u crnom, a svojim izazovnim izdanjem privukla je posebnu pažnju. U Štark Areni mlada influenserka pojavila se u dugoj crnoj halini s izrezom i dubokim dekolteom.

Svoj elegantini outfit upotpunila je crnim sakoom, a sve je začinila crvenim karminom. Svoju odjevnu kombinaciju zabilježila je i kamerom, a fotografiju je podijelila na Instagramu sa svojim pratiteljima.

Mlada Una sve više plijeni pažnju svojom ljepotom, ali i fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama na kojim je prati više od 40 hiljada ljudi.

Ova djevojka već neko vrijeme privlači pažnju smjelim izdanjima, što su neki korisnici društvenih mreža kritikovali. Njen otac je ranije rekao šta misli o njenom ponašanju.

Iako se ranije o privatnom životu porodice Zdravka Čolića malo toga znalo, od kada je njegova starija kćerka odrasla i postala veoma popularna na društvenim mrežama sve češće dijeli detalje iz svog života, ali i života svoje porodice.