Zanosna i u 38. godini
0

Claudia Schiffer na naslovnici Voguea

Sarajevo-x.com
Kad je prvi put stala ispred objektiva modnih fotografa, Njemica Claudia Schiffer bila je uvjerena da će je fotografi samo ismijati i poslati kući jer nije bila sigurna u svoj izgled, no godine koje je provela na samom vrhu modne scene govore drugačije.

Claudia Schiffer, jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki iz 90-ih godina i dalje se bavi poslom modela mada je nedavno napunila 38 godina.

Ovog četvrtka Claudia krasi naslovnicu novog broja prestižnog magazina Vogue i tako zasigurno izaziva zavist i kod mnogo mlađih kolegica. Posebnu pažnju izazvala je seksi fotografija na kojoj Claudia pozira u poderanim trapericama dok gore nosi samo ležerno obučenu 'napoleon' jaknu.

Iako majka dvoje djece, zanosna Claudia na fotografijama izgleda fantastično, a sama priznaje da se, suprotno mnogim ženama, mora boriti da održi kilograme i da 'ne smije preskakati obroke'.

'Dobru figuru imam i zbog toga što volim vježbati. Godinama sam se bavila jogom, a prije nekoliko godina sam je počela kombinirati s pilatesom što se pokazalo izvrsnim za moju figuru', otkrila je slavna manekenka.

Claudia je dodala i da se ne boji starenja, te da ne želi plastične operacije i tretmane podmlađivanja.

'Botox je otrov koji žene samovoljno ubrizgavaju pod kožu. To me mnogo više plaši nego bore koje imam na čelu. Imam prijatelje svojih godina i svi starimo u isto vrijeme. Nekad se požalimo zbog toga, ali to je ono čini život', dodala je Claudia Schiffer.

Poznata manekenka trenutno živi u zapadnom Londonu, s mužem Matthewom Vaughnom i njihovo dvoje djece, Casparom (6) i Clementine (4).