Harper's Bazaar
0

Cheryl Cole odlučila pokazati mužu varalici šta propušta

Sarajevo-x.com
Otkako je prije dva mjeseca najavila razvod od svog supruga, britanska pjevačica Cheryl Cole trudila se da o tome ne govori puno. Umjesto priče, odlučila je da fotografije govore umjesto nje.
U novom izdanju magazin Harper's Bazaar ova 26-godišnjakinja pokazala je koliko je izazovna i svom suprugu fudbaleru jasno pokazala da propušta puno toga.

Govoreći o svojoj budućnosti Cheryl je kazala da će "ići kuda je voda bude nosila", a na novim snimcima pokazala je šta znači klasična ljepota.

Kad vidite sve ovo morate se zapitati šta se to desilo 29-godišnjem Ashleyu pa je odlučio prevariti članicu žirija takmičenja "X Factor".

Cheryl je u razgovoru za magazin čiju naslovnicu krasi izjavila i to da razvod priprema sa dostojanstvom i da je već počela praviti planove kako okončati svoj troipogodišnji brak.

Prošle sedmice ona je proglašena najseksipilnijom ženom na svijetu od strane čitalaca magazina FHM. Za Ashleya se udala u julu 2006., ali je samo 18 mjeseci kasnije otkriveno da ju je prevario sa frizerom Aimee Walton. Nakon toga otkriveno je da je imao još jednu ljubavnicu - sekretaricu kluba Vicki Gough.

Uprkos svemu, jedna od najbogatijih žena na svijetu i dalje odlučno korača dalje.