Napunila 51 godinu
0

Celine Dion je novo zaštitno lice kozmetičke kuće, ne boji se osuda i kritika

Klix.ba
Foto: Loreal Paris
Foto: Loreal Paris
Muzička diva Celine Dion je stalno na meti kritičara zbog svog izgleda, a nedavno je napunila 51 godinu i postala novo zaštitno lice kozmetičke kuće Loreal, prenosi People.

"Šokirana sam. Nikada nisam očekivala nešto slično ovome. Kada sam odrastala nikada se nisam osjećala samouvjereno, a ovih dana se rijetko kad osjećam kao lijepa i snažna i mislim da najljepši period tek dolazi", kazala je pjevačica.

Celine je radila intervju za People te je kazala da je za njen pad raspoloženja kriv gubitak muža s kojim je u braku bila 21 godinu. Preminuo je u januaru 2016. godine, a na njena pleća je pala obaveza tješenja sinova.

"Sve male i velike stvari u životu nas na kraju učine jačima, mislim da u suprotnom slučaju ne bismo razumjeli značenje života", rekla je Celine za People.

Dodala je i da voli modu te da njom nerijetko pokušava objasniti i pokazati kako se osjeća iznutra. Mršavljenje objašnjava bavljenjem baletom koji ne podnosi višak kilograma.

"Ples je moj život, on je u mojoj krvi od početka. To je san koji je teško ostvariti. Ljudi često komentarišu moj izgled i kilažu, ali ne obraćam pažnju na njih i bavim se plesom najbolje što znam. Volim se kretati, a u ovom slučaju je gubitak kilograma nešto što dolazi u paketu s plesom", kazala je.